Overslaan en naar de inhoud gaan

Avondfotografie

Avondfotografie is bijzonder leuk om te doen, maar het kan ook vrij lastig zijn. De zon gaat onder en de hoeveelheid licht neemt af. Dit geeft juist nieuwe mogelijkheden! Fotografeer eerst met het warme licht tijdens het gouden uur waarbij je prachtige zonsondergangen kunt fotograferen. Daarna komt het blauwe uur en kun je onderwerpen vastleggen met een mooie diepblauwe lucht. Tenslotte wordt het echt donker en begint de nacht. Dit is wat je zelf gaat ervaren tijdens de workshop avondfotografie. In een kleine groep (maximaal 8 personen) ga je onder begeleiding fotograferen in Groningen. Deze stad is bijzonder fotogeniek, denk eens aan de prachtige skyline die je gaat fotograferen tijdens zonsondergang!

De cursus begint rond 19:00 en duurt tot ongeveer 22:00.

Locatie

De cursus wordt gehouden in Groningen. Deze levendige stad biedt voldoende opties voor prachtige avond foto's. Zo bezoeken we onder andere het prachtige station, de Vismarkt (Korenbeurs) en de Grote Markt (Stadhuis en Martinitoren).

De cursus van maandag 23 december 2024 wordt gehouden tijdens WinterWelVaart. De WinterWelVaart is een jaarlijks terugkerend winterevenement van prachtige historische schepen. Deze schepen liggen aan de Hoge en Lage A en zijn prachtig verlicht.

Benodigdheden

Voor deze cursus is een statief min of meer verplicht. Bij deze lichtomstandigheden is uit de hand fotograferen eigenlijk niet te doen. Een draadontspanner / draadloze afstandsbediening wordt sterk aangeraden.

Kosten

De kosten zijn € 55,- per persoon.

Data

Maandagavond 24 december 2024 vertrek om 18.30 uur uit Oosterwolde